22.06.2024
Home » Općina » Natječaji

Natječaji

JAVNI POZIV za financiranje udruga iz Proračuna Općine Lišane Ostrovičke u 2024. godini

Poštovani, dana 25. travnja 2024. godine objavljen je Javni poziv za financiranje udruga iz Proračuna Općine Lišane Ostrovičke u 2024. godini. Javni poziv otvoren je do 27. svibnja 2024. godine. Javni poziv u kojemu je navedena sva potrebna dokumentacija i dokumentacija koja se treba ispuniti nalazi se ovdje u prilogu: javni-poziv-za-financiranje-udruga opis-programa-ili-projekta prijava-za-dodjelu-potpore proracun-programa-ili-projekta proracun-programa-ili-projekta Read More »

POZIV na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

poziv-na-prethodnu-provjeru-znanja-i-sposobnosti-za-procelnika Read More »

Javni natječaj za imenovanje pročelnika/ice Jedinstvenog upravnog odjela

Poštovani, raspisan je Javni natječaj za imenovanje pročelnika/ice Jedinstvenog upravnog odjela u Općini Lišane Ostrovičke. Prijave na Javni natječaj podnose se do 23. ožujka 2024. godine. S poštovanjem, OPĆINA LIŠANE OSTROVIČKE javni-natjecaj-za-imenovanje-procelnika-jedinstvenog-upravnog-odjela upute-i-obavijesti-kandidatima-prijavljenima-na-javni-natjecaj-za-imenovanje-procelnika-ice-jedinstvenog-upravnog-odjela Read More »

POZIV na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

U prilogu se nalazi Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti vezano uz natječaj za prijam u službu referenta financijsko – računovodstvenih poslova u Jedinstveni upravni odjel Općine Lišane Ostrovičke, na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca. Pisano testiranje održat će se dana 5. ožujka 2024. godine (UTORAK) s početkom u 09:30 sati u prostorijama Općine Lišane Ostrovičke. ... Read More »

JAVNI NATJEČAJ – za prijam u službu referenta financijsko – računovodstvenih poslova

Poštovani, Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Lišane Ostrovičke raspisala je Javni natječaj za prijam u službu referenta financijsko-računovodstvenih poslova, 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od tri mjeseca. Prijave na Javni natječaj mogu se podnijeti od 15. veljače 2024. godine do 22. veljače 2024. godine. Tekst Javnog natječaja te Upute i obavijesti kandidatima nalaze se u prilogu. ... Read More »

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Općinski načelnik temeljem Odluke o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora na području općine Lišane Ostrovičke, dana 24. kolovoza 2023. godine, raspisuje JAVNI NATJEČAJ za zakup poslovnog prostora na području općine Lišane Ostrovičke Tekst Javnog natječaja u prilogu: javni-natjecaj-za-zakup-poslovnog-prostora-u-vlasnistvu-opcine-lisane-ostrovicke-2 Read More »

Oglas za prijam u službu – ODGOJITELJ/ICA PREDŠKOLSKE DJECE

Poštovani, objavljen je Oglas za prijam u službu – Odgojitelj predškolske djece. Oglas je objavljen 21. srpnja 2023. godine i otvoren je do 05. kolovoza 2023. godine. oglas-za-prijem-u-sluzbu-odgojitelj-predskolske-djece upute-i-obavijesti-kandidatima Read More »

JAVNI POZIV za financiranje udruga iz Proračuna Općine Lišane Ostrovičke u 2023. godini

Poštovani, dana 26. svibnja 2023. godine objavljen je Javni poziv za financiranje udruga iz Proračuna Općine Lišane Ostrovičke u 2023. godini. Javni poziv otvoren je do 26. lipnja 2023. godine. Javni poziv u kojemu je navedena sva potrebna dokumentacija i dokumentacija koja se treba ispuniti nalazi se ovdje u prilogu: javni-poziv-za-financiranje-udruga-iz-proracuna-opcine-lisane-ostrovicke-u-2023-godini opis-programa-ili-projekta prijava-za-dodjelu-potpore proracun-programa-ili-projekta   Read More »

Javni natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lišane Ostrovičke

javni-natjecaj-za-prodaju-nekretnina-u-vlasnistvu-opcine-lisane-ostrovicke Read More »

Javni natječaj za zakup poslovnog prostora

Općinski načelnik temeljem Odluke o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora na području općine Lišane Ostrovičke, dana 25. svibnja 2022. godine, raspisuje JAVNI NATJEČAJ za zakup poslovnog prostora na području općine Lišane Ostrovičke   više u nastavku javni-natjecaj-za-zakup-poslovnog-prostora-u-vlasnistvu-opcine-lisane-ostrovicke Read More »

Prijava potrebe za radnikom – Odgojitelj/ica predškolske djece

prijava-potrebe-za-radnikom-odgojitelj-odgojiteljica-predskolske-djece Read More »

Prijava potrebe za radnikom – Komunalni djelatnik/ica na javnim radovima

prijava-potrebe-za-radnikom-komunalni-djelatnik-djelatnica-na-javnim-radovima Read More »

JAVNI NATJEČAJ O IMENOVANJU POČELNIKA/CE JUO

poziv-na-prethodnu-provjeru-znanja upute-kandidatima-procelnik natjecaj-procelnik-juo Read More »

Poziv na prethodnu provjeru znanja

poziv-na-prethodnu-provjeru-znanja Read More »

Obavijest i upute kandidatima

upute-kandidatima-procelnik Read More »

Prijava potrebe za radnikom

prijava-potrebe-za-radnikom Read More »

Javni natječaj za imenovanje pročelnika/ce – obavijest

upute-kandidatima-procelnik-1   poziv-na-prethodnu-provjeru-znanja-1 Read More »

Javni natječaj za poslovni prostor

javni-natjecaj-poslovni-prostor-2017 Read More »

Odluka o poništenju Javnog poziva za financiranje udruga iz proračuna Općine Lišana Ostrovičkih u 2017. godini

odluka-o-ponistenju-javnog-poziva-za-financiranje-udruga-s-podrucja-opcine-lisana-ostrovickih-u-2017-godinu Read More »

Javni poziv za financiranje udruga iz proračuna Općine Lišane Ostrovičke u 2017. godini

Na temelju članka 9. Pravilnika o financiranju  udruga iz proračuna Općine Lišane Ostrovičke, Općinski načelnik  raspisuje: Javni poziv za financiranje udruga iz proračuna  Općine Lišane Ostrovičke  u 2017. godini Općina Lišane Ostrovičke  poziva udruge  iz području razvoja sporta,  kulture i civilnog društva da se prijave na financijsku podršku projekata i programa koji doprinose razvoju javnih potreba Općine Lišane Ostrovičke . ... Read More »

Skip to content