17.07.2024
Home » Novosti

Novosti

Javni poziv vlasnicima/korisnicima građevina u kojima se nalazi ugrađen azbest kao građevni materijal

Pozivaju se svi vlasnici/korisnici građevina u kojima  se nalazi azbest (salonit ploče) s područja Općine Lišane Ostrovičke da sukladno odredbi članka 18. stavka 1. pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest (“Narodne novine” broj 69/16) radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest (salonit ploče), dostave podatke o lokacijama na kojima se nalaze takvi objekti (kuće, poljoprivredni ... Read More »

JAVNI POZIV za financiranje udruga iz Proračuna Općine Lišane Ostrovičke u 2024. godini

Poštovani, dana 06. lipnja 2024. godine objavljen je Javni poziv za financiranje udruga iz Proračuna Općine Lišane Ostrovičke u 2024. godini. Javni poziv otvoren je do 08. srpnja 2024. godine. Javni poziv u kojemu je navedena sva potrebna dokumentacija i dokumentacija koja se treba ispuniti nalazi se ovdje u prilogu: javni-poziv-za-financiranje-udruga-iz-proracuna-opcine-lisane-ostrovicke-u-2024-godini opis-programa-ili-projekta prijava-za-dodjelu-potpore proracun-programa-ili-projekta proracun-programa-ili-projekta Read More »

Službeni glasnik 11/24

sluzbeni-glasnik-1124 Read More »

JAVNI POZIV za financiranje udruga iz Proračuna Općine Lišane Ostrovičke u 2024. godini

Poštovani, dana 25. travnja 2024. godine objavljen je Javni poziv za financiranje udruga iz Proračuna Općine Lišane Ostrovičke u 2024. godini. Javni poziv otvoren je do 27. svibnja 2024. godine. Javni poziv u kojemu je navedena sva potrebna dokumentacija i dokumentacija koja se treba ispuniti nalazi se ovdje u prilogu: javni-poziv-za-financiranje-udruga opis-programa-ili-projekta prijava-za-dodjelu-potpore proracun-programa-ili-projekta proracun-programa-ili-projekta Read More »

POZIV na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

poziv-na-prethodnu-provjeru-znanja-i-sposobnosti-za-procelnika Read More »

Javni natječaj za imenovanje pročelnika/ice Jedinstvenog upravnog odjela

Poštovani, raspisan je Javni natječaj za imenovanje pročelnika/ice Jedinstvenog upravnog odjela u Općini Lišane Ostrovičke. Prijave na Javni natječaj podnose se do 23. ožujka 2024. godine. S poštovanjem, OPĆINA LIŠANE OSTROVIČKE javni-natjecaj-za-imenovanje-procelnika-jedinstvenog-upravnog-odjela upute-i-obavijesti-kandidatima-prijavljenima-na-javni-natjecaj-za-imenovanje-procelnika-ice-jedinstvenog-upravnog-odjela Read More »

POZIV na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

U prilogu se nalazi Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti vezano uz natječaj za prijam u službu referenta financijsko – računovodstvenih poslova u Jedinstveni upravni odjel Općine Lišane Ostrovičke, na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca. Pisano testiranje održat će se dana 5. ožujka 2024. godine (UTORAK) s početkom u 09:30 sati u prostorijama Općine Lišane Ostrovičke. ... Read More »

JAVNI NATJEČAJ – za prijam u službu referenta financijsko – računovodstvenih poslova

Poštovani, Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Lišane Ostrovičke raspisala je Javni natječaj za prijam u službu referenta financijsko-računovodstvenih poslova, 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od tri mjeseca. Prijave na Javni natječaj mogu se podnijeti od 15. veljače 2024. godine do 22. veljače 2024. godine. Tekst Javnog natječaja te Upute i obavijesti kandidatima nalaze se u prilogu. ... Read More »

Izvješće o iznosu raspoređenih i isplaćenih sredstava iz Proračuna Općine Lišane Ostrovičke za 2023. godinu za financiranje političkih stranaka i nezavisnih vijećnika u Općinskom vijeću Općine Lišane Ostrovičke

izvjesce-o-iznosu-rasporedenih-i-isplacenih-sredstava-iz-proracuna-opcine-lisane-ostrovicke-za-2023-godinu-za-financiranje-politickih-stranaka-i-nezavisnih-vijecnika-u-opcinskom-vijecu-opcine-lisane Read More »

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2023. godinu

godisnje-izvjesce-o-provedbi-zakona-o-pravu-na-pristup-informacijama-za-2023-godinu Read More »

Javni natječaj za prodaju građevinskih zemljišta u vlasništvu Općine Lišane Ostrovičke

Poštovani, Općina Lišane Ostrovičke raspisala je Javni natječaj za prodaju građevinskih zemljišta u vlasništvu Općine Lišane Ostrovičke. Tekst Javnog natječaja s potrebnom dokumentacijom nalazi se u prilogu: javni-natjecaj-za-prodaju-gradevinskih-zemljista-u-vlasnistvu-opcine-lisane-ostrovicke izjava-ponuditelja-o-prihvacanju-uvjeta-natjecaja zahtjev-za-izdavanje-potvrde-o-nepostojanju-duga-prema-opcini-lisane-ostrovicke Ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti poštom preporučeno ili osobno na adresu Općine do 12. veljače 2024. godine.     Read More »

Plan prijma u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Lišane Ostrovičke za 2024. godinu

plan-prijma-u-sluzbu-u-jedinstveni-upravni-odjel-opcine-lisane-ostrovicke-za-2024-godinu Read More »

Javni poziv za sufinanciranje priključka na vodovod u 2024. godini

javni-poziv-za-sufinanciranje-prikljucka-na-vodovod-u-2024-godini Read More »

Naknada za novorođeno dijete u 2024. godini

Poštovani, u prilogu se nalazi dokumentacija za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na naknadu za novorođeno dijete na području Općine Lišane Ostrovičke za 2024. godinu. Zahtjev za ostvarivanje prava na naknadu za novorođeno dijete može se podnijeti svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati u prostorijama Općine Lišane Ostrovičke ili se popunjen i skeniran  Zahtjev sa svom potrebnom dokumentacijom ... Read More »

Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja za financiranje programa koji provode udruge s područja Općine Lišane Ostrovičke u 2024. godini

godisnji-plan-raspisivanja-javnih-natjecaja-za-financiranje-programa-koji-provode-udruge-na-podrucju-opcine-lisane-ostrovicke-u-2024-godini Read More »

Plan savjetovanja sa zainteresiranom javnošću na području Općine Lišane Ostrovičke za 2024. godinu

plan-savjetovanja-sa-zainteresiranom-javnoscu-opcine-lisane-ostrovicke-za-2024-godinu Read More »

Plan vježbi civilne zaštite Općine Lišane Ostrovičke za 2024. godinu

plan-vjezbi-civilne-zastite-za-2024-godinu Read More »

Odluka o imenovanju koordinatora za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

odluka-o-imenovanju-koordinatora-za-savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu Read More »

Savjetovanje s javnošću – Nacrt prijedloga Odluke o porezima Općine Lišane Ostrovičke

Poštovani, Općina Lišane Ostrovičke objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o porezima Općine Lišane Ostrovičke Savjetovanje traje od 23. listopada do 24. studenoga 2023. godine Pozivamo zainteresiranu javnost da najkasnije do 24. studenoga 2023. godine dostave svoje komentare, primjedbe i prijedloge na predloženi Nacrt prijedloga Odluke  o porezima Općine Lišane Ostrovičke, putem pošte ili osobno na adresu: ... Read More »

Savjetovanje s javnošću – Nacrt Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnost iznajmljivanja i smještaja u turizmu na području Općine Lišane Ostrovičke

Poštovani, Općina Lišane Ostrovičke objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt Odluke o visini paušalnog poreza za djelatnost iznajmljivanja i smještaja u turizmu na području Općine Lišane Ostrovičke Savjetovanje traje od 26. listopada do 24. studenoga 2023. godine Pozivamo zainteresiranu javnost da najkasnije do 24. studenoga 2023. godine dostave svoje komentare, primjedbe i prijedloge na predloženi Nacrt Odluke o visini ... Read More »

Skip to content