04.12.2023
Home » Novosti » Zvonimir Radaš

Zvonimir Radaš

Humanitarna akcija za zapovjednika DVD-a Lišane

Područna Vatrogasna zajednica Sv. Florijan iz Benkovca i DVD Lišane Ostrovičke pokrenuli su humanitarnu akciju prikupljanja financijske pomoći za 20-godišnjeg zapovjednika DVD-a Lišane Ostrovičke Zvonimira Radaša, koji je stradao u prometnoj nesreći 23. listopada. U nesreći je zadobio teška ošte?enja kralježnice i očekuje ga neizvjesna borba za oporavak i podizanje na noge.

Zvonimir Radaš treba krenuti na rehabilitaciju u Varaždinske toplice, a roditeljska kuća u kojoj u Lišanima živi s roditeljima, bratom i sestrom nije adekvatna za boravak osobe s posebnim tjelesnim potrebama. Potrebno je renoviranje prizemlja, izrada prilazne rampe, a Radašu su potrebna invalidska kolica.

U humanitarnu akciju su se uključili i športaši koji su u Benkovcu organizirali humanitarni malonogometni turnir, a sve uplate od kotizacija i ulaznica namjenjene su za Zvonimira. Turnir se odigrava od 19. – 23. prosinca 2011. godine, a prijavilo se 40 ekipa.

Dobrovoljni prilozi mogu se uplatiti na tekući račun u Splitskoj banci, na broj 2330003-3201021383, na ime Davorka Radaš; model 99, opis plaćanja „humanitarna pomoć”.

Skip to content