19.01.2023
Home » Novosti » !!! UPUTE U VEZI S IZDAVANJEM PROPUSNICA !!!

!!! UPUTE U VEZI S IZDAVANJEM PROPUSNICA !!!

UPUTE U VEZI S IZDAVANJEM PROPUSNICA

 

Mještani s prebivalištem u Općini Lišane Ostrovičke mogu se kretati samo unutar Općine Lišane Ostrovičke, uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite i opreza (socijalna distanca, ne zadržavanje na javnim prostorima, zabrana okupljanja u grupama…).

Za potrebe odlaska liječniku izvan mjesta prebivališta molimo Vas obratite se svom liječniku opće prakse koji će Vam izdati propusnicu.

 

Svi oni koji putuju izvan mjesta prebivališta na posao (izvan područja Općine Lišane Ostrovičke) trebaju imati potvrdu poslodavca – svi koji trebaju propusnicu radi obavljanja posla trebaju se obratiti svojim poslodavcima.

 

Stožer civilne zaštite Općine Lišane Ostrovičke izdavat će propusnice radnim danom od 08:00 do 12:00 sati (u hitnim slučajevima od 0:00 -24:00), za slučajeve iz točke II.) e. Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, KLASA:810-06/20-01/7, URBROJ:511-01-300-20-14 od 23. ožujka 2020. godine.

To podrazumijeva da će Stožer civilne zaštite Općine Lišane Ostrovičke izdavati propusnice za slučajeve – iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Za izdavanje propusnice, isključivo za slučajeve gore navedene točke II.) e., obratite se Stožeru civilne zaštite Općine Lišane Ostrovičke na broj mobitela 099/339-3700 ili na e-mail: stozer.lisane@gmail.com.

D bi se propusnica izdala potrebno je popuniti Zahtjev za izdavanje propusnice koji se nalazi na web stranici Općine Lišane Ostrovičke te ga popunjeg poslati na e-mail: stozer.lisane@gmail.com.

U slučaju poteškoća oko popunjavanja Zahtjeva za izdavanje propusnica telefonski nazovite zamjenika Načelnice Stožera civilne zaštite Općine Lišane Ostrovičke na broj mobitela: 099/339-3700 – Zdravko Nimac.

 

OBAVEZNO kontaktirati Stožer civilne zaštite Općine Lišane Ostrovičke putem mobitela ili e-maila zbog dogovora isporuke propusnice!

Skip to content