15.12.2017
Home » IPA IV – Tradicionalnim znanjima i modernim vještinama do razvoja i prosperiteta

IPA IV – Tradicionalnim znanjima i modernim vještinama do razvoja i prosperiteta

Predstavljanje projekata na Cvjetnom trgu

Predstavljanje projekata iz područja zapošljavanja, obrazovanja i socijalnog uključivanja, održano je u Zagrebu, na Trgu Petra Preradovića (Cvjetni trg) u subotu, 24. ožujka 2012. godine, od 10.00 do 13.00 sati. Gotovo 5 milijuna eura bespovratnih sredstava iskoristili su korisnici iz javnog, privatnog i civilnog sektora za projekte koji su se predstavili u subotu. Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, potpredsjednica Vlade ... Read More »

IPA IV – galerija

GALERIJA FOTOGRAFIJA BOŽIĆNI POKLON OSLIKAVANJE BOCE OSLIKAVANJE STAKLA Read More »

POZIV NA RADIONICE

Poziv na radionice Read More »

POZIV NA RADIONICE

POZIV Općina Lišane Ostrovičke u sklopu programa IPA IV- lokalna partnerstva za zapošljavanje- faza 3; u projektu naziva Tradicionalnom proizvodnjom i modernim vještinama do razvoja i prosperiteta organizira kreativne radionice: 1. Tečaj krojenja i šivanja 2. Tečaj aranžiranja i dekoriranja 3. Tečaj hrvatskog tradicionalnog veza 4. Tečaj oslikavanja stakla 5. Decoupage tečaj Mole se mještani sa područja općine Lišane Ostrovičke ... Read More »

Poziv za iskaz interesa

POZIV ISKAZ INTERESA ZA ODRŽAVANJE RADIONICA Tradicionalnom proizvodnjom i modernim vještinama do razvoja i prosperiteta Traditional manufacturing and modern skills bring us growth and prosperity   Poštovani, Općina Lišane Ostrovičke poziva Vas na podnošenje ponuda u sklopu projekta IPA IV : Tradicionalnom proizvodnjom i modernim vještinama do razvoja i prosperiteta za: – Radionice krojenja i šivanja – za 20 osoba ... Read More »